Dierenvoedselbank - Stichting okéhor

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dierenvoedselbank

Dierenvoedselbank Rijnmond verstrekt op tweewekelijkse basis dierenvoer aan haar leden.
Dit dierenvoer dient als ondersteuning; dit wil zeggen dat wij niet altijd in de volledige verzorging van uw huisdier(en) kunnen voorzien.
Wij zijn afhankelijk van het dierenvoer en de financiële middelen voor aanschaf van voer die wij gedoneerd krijgen en zullen dit op een eerlijke manier verdelen onder onze cliënten.

Dierenvoedselbank Rijnmond gaat werken met verschillende uitgiftepunten en ons eerste uitgiftepunt is op 11 april 2014 officieel geopend in het wijkgebouw Lombardijen aan de Menanderstraat 89 te Rotterdam (ingang Pliniusstraat).
Hier geven we om de twee weken op vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur de pakketten uit.
Tevens is er ruimte voor een praatje, kopje (gratis) koffie of thee met een koekje en inmiddels is dit al uitgegroeid tot een gezellig samenzijn waar onze cliënten met elkaar over hun problemen praten maar waar ook veel gelachen word, tips uitgewisseld, kleding geruild en gegeven, facebookadressen uitgewisseld en vaak een luisterend oor geboden.
Kortom een zeer sociaal samen zijn van mensen die allemaal twee dingen gemeen hebben,  hun financiële problemen en de liefde voor hun huisdieren en voor sommige is het zelfs het enige uitje dat ze hebben.

Inmiddels maken er al veel mensen gebruik van de dierenvoedselbank en de aanmeldingen blijven binnen komen, de nood is erg hoog in Rotterdam.
 

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu